LEVVEL-filosofien

LEVVEL-metoden blev til i midten af 90-erne for at komme overvægt og ubalancer i bevægeapparatet til livs. Metoden har gennem de sidste 20 år udviklet sig – og er i dag en helhedsorienteret metode til at skabe balance i livet. Filosofien bag LEVVEL-metoden er at tilbyde undervisning, foredrag, debatarrangementer, studie- og litteraturkreds samt kulturelle oplevelser, der tilfredsstiller alle sanser. På den måde tilgodeses det hele menneske og det gode liv.

At mærke ro og harmoni i krop og sind efter en god bevægelseslektion – at finde tilfredsstillelse efter den ultimative mad- eller kreativitetsoplevelse – at deltage i en fyrig debat eller et spændende foredrag – at bidrage med viden og blive klogere på sig selv eller forfatteren i en studie- eller litteraturkreds – at gå "svævende" hjem efter en fantastisk udstilling eller koncert – det er med til at skabe harmoni i livet.

 

Den menneskelige organisme er så genialt indrettet, at den er i stand til at reparere sig selv. Det kræver blot, at de rigtige betingelser er til stede. Her kommer det ubevidste nervesystem ind i billedet. Det er den del af nervesystemet, som vi ikke selv kan styre. Når åndedrættet er dybt og roligt og vi føler os godt tilpas, sover godt om natten og nyder at stå op til dagens mange gøremål, er det ubevidste nervesystem i balance, og vi repareres automatisk fra dag til dag.

At skabe balance i krop og sind er i dag så aktuel for aldrig før. De krav, der stilles til mennesker af i dag – både på arbejdsmarkedet, i det privat rum og i fritidslivet – er både store og omfattende. De kan nemt vokse en over hovedet – med følelsen af utilstrækkelighed til følge – og så er ubalancen en realitet.

Når det ubevidste nervesystem ikke er i balance, repareres organismen ikke optimalt. Heldigvis er vi så viseligt indrettet, at kroppen sender signaler ved ubalancer. Det kan fx være overfladisk vejrtrækning, smerter eller uro, allergier eller eksemer, manglende søvnkvalitet eller nedsat immunforsvar. Her er det vigtigt at lytte til signalerne – og gøre noget ved det. Rigtig mange mennesker er eksperter i at overhøre signalerne – somme tider med store omkostninger til følge. Rettidig omhu kan altid betale sig. LEVVEL-metoden arbejder – bl.a. via åndedrættet – på at genoprette balance i det ubevidste nervesystem, så kroppen igen kan reparere sig selv.

Vi trækker vejret – ca. 20.000 gange i løbet af døgnet - uden at tænke over det. Ved at fokusere på dyb og rolig vejrtrækning genskabes balance i det ubevidste nervesystem, og organismens selvhelbredende kraft aktiveres. Det er ret genialt, at noget så basalt som åndedrættet kan skabe grobund for selvhelbredelse.

Velkommen på holdet i Allerup-Davinde Husholdningskreds

Lille Facebookknap Ny