Kend din surdej til hvedebrød

Debatskabende foredrag/kursus v/ Mette Neland

På dette surdejskursus skal vi lære alle aspekter af surdejsbagningen. Fra vedligeholdelsen, til at lave en levain, over at lave en dej, der bliver håndæltet, fermenteret, formet og lagt i en hævekurv. Brødet tages med hjem og bages derhjemme. Vi skal også lære at tage dej fra til en ny surdej og hvordan den passes og plejes.

Mette medbringer brød til en fælles frokost og hver deltager medbrigner pålæg til samme. Derudover skal hver deltager medbringe: skål, forklæde, viskestykke, hævekurv eller anden kurv til formålet og et glas til surdej.

Vi ser frem til en spændende aften.

Ændringer af mødegange kan forekomme undervejs i forløbet.

  • MødegangDatoTidSted
  • 122.02.202010:00 - 15:00 Hos Jette
Holdnr.
20-77
Tilmeldingsfrist
20.02.2020
Dato
22.02.2020
Ugedag
lørdag
Tidspunkt
Kl. 10:00 - 15:00
Underviser
Ikke oplyst
Adresse
Hos Jette, Thorupvej 70, 5220
Lokale
Loen
Holdtimer
6,00
Mødegange
1
Pris (DKK)
350
Almen
 
350
Pensionist
 
350
Handicap
 
350
Efterlønner
 
350
Studerende